Tilgang til fanen Kalender og underområdene dens styres av brukerens rolle i organisasjonen, sammen med funksjonsbryteren som aktiverer selve Kalender-verktøyet.
Lesetilgang
Brukere med lesetilgang ser fanen Kalender og kan åpne alle avtaler de er tilknyttet (direkte, eller via en brukergruppe, pasientgruppe, et program, en egendefinert kalender eller en mal). Administratorer, innholdsprodusenter og behandlere har alle lesetilgang.
Lesetilgang omfatter å bli med i en videoavtale, kopiere en videolenke, og se deltakerne og samtykkesvarene på en avtales panel Detaljer.
Redigeringstilgang
Brukere med redigeringstilgang kan opprette, redigere og slette avtaler, bruke maler og administrere egendefinerte kalendere. Redigeringstilgang gis kun til administratorer og innholdsprodusenter. Behandlere har kun lesetilgang i Kalender, noe som betyr at en behandler som trenger å planlegge en avtale, helst bør henvende seg til en administrator eller innholdsprodusent i organisasjonen sin.
Funksjonsbrytere
Kalender-verktøyene kan aktiveres via funksjonsbrytere på hver organisasjon, som du finner under listen Eksperimentelle funksjoner:
- Ny kalender — aktiverer den nye fanen Kalender og underområdene dens (Kalender, Mal, Egendefinerte kalendere).
- Gruppe kalender — beholder den tidligere kalenderen for gruppetimer synlig. Denne bryteren kan slås av når organisasjonen din har gått fullstendig over til den nye kalenderen.
Var denne artikkelen nyttig?
Så bra!
Takk for din tilbakemelding
Beklager at vi ikke kunne være mer til hjelp
Takk for din tilbakemelding
Tilbakemeldingen er sendt inn
Vi setter pris på tilbakemeldingen din og vil prøve å rette på artikkelen