En videoavtale inkluderer en videosamtale som både brukere og pasienter kan bli med i direkte fra Youwell. Videoavtaler holdes via videoleverandøren som er satt opp for organisasjonen. Er du usikker på hvilken videoleverandør dette er for din organisasjon, kan du ta kontakt med Youwell support.
INNHOLDSFORTEGNELSE
Opprette en videoavtale
Når du oppretter en avtale, kan du velge Video som Type. En unik møtelenke genereres da for avtalen når du lagrer. Har organisasjonen din satt opp mer enn én videoleverandør, kan du velge leverandør fra nedtrekksmenyen Leverandør; ellers brukes standardleverandøren.
Merk at feltet Sted ikke brukes for videoavtaler. Ellers kan du fylle ut de vanlige detaljene for avtalen, inkludert navn, dato, tid, varighet, krav og tilknyttede ressurser.

Flytte videoavtaler
Videoavtaler kan flyttes på samme måte som andre avtaler, inkludert å dra en gjentakende videoavtale til en framtidig dato. Etter at du har flyttet den, kan du sjekke at det nye tidspunktet er riktig, og du bør se at knappen Bli med fortsatt vises (se nedenfor).
Starte eller bli med i samtalen som behandler
Velg Bli med i detaljvinduet på dagen for avtalen for å åpne videomøtet.

Knappen Bli med vises i de relevante kalenderne etter at avtalen er opprettet, men møtelenken blir først aktiv omtrent én time før møtet starter. Forsøker du å bli med i samtalen før dette tidspunktet, får du feilmeldingen «Denne samtalen er ikke startet enda».
Dele møtelenken
Du kan også bruke Kopier lenke i detaljvinduet for å kopiere møte-URL-en til utklippstavlen. Lenken kan limes inn i en ekstern kalenderoppføring eller deles med en deltaker som ikke er i Youwell. Denne lenken gir samme tilgang til møterommet som behandlerne ellers ville hatt via Bli med.
Du skal normalt ikke trenge å sende URL-en til pasienter for at de skal kunne bli med i samtalen. De har tilgang direkte via pasientappen.
Slik blir pasienter med
Pasienter blir med fra avtalen sin i pasientappen. Knappen Bli med blir tilgjengelig kort tid før det planlagte starttidspunktet.

For obligatoriske videoavtaler ser pasienten avtalen automatisk, mens for valgfrie må pasienten først melde seg på. Har avtalen samtykke satt opp, må pasienten svare på eventuelle påkrevde samtykkespørsmål først, ettersom knappen Bli med er deaktivert inntil samtykke er gitt.
Var denne artikkelen nyttig?
Så bra!
Takk for din tilbakemelding
Beklager at vi ikke kunne være mer til hjelp
Takk for din tilbakemelding
Tilbakemeldingen er sendt inn
Vi setter pris på tilbakemeldingen din og vil prøve å rette på artikkelen