INNHOLDSFORTEGNELSE
- Hva er brukergrupper
- Hvem kan administrere brukergrupper
- Opprette en brukergruppe
- Slette en brukergruppe
Hva er brukergrupper
Brukergrupper er gjenbrukbare grupper av behandlere (eller andre brukere) som kan velges som én enkelt ressurs når du planlegger avtaler. Å koble en avtale til en brukergruppe tilsvarer å koble til hvert medlem i gruppen manuelt. En avtale som tildeles en brukergruppe, vises på kalenderen til hvert gruppemedlem, og hvert medlem får varsel. En behandler kan også legge en brukergruppe til i panelet Legg til kalender for å se alle avtaler som involverer noen på teamet.
Hvem kan administrere brukergrupper
Brukergrupper administreres av administratorer. Siden Brukergrupper er tilgjengelig fra hjemområdet i portalen. Den lister alle brukergrupper i organisasjonen med navn og medlemmer. Nye grupper legges til direkte nederst i listen.

Opprette en brukergruppe
For å opprette en ny gruppe kan du legge inn et Navn i feltet nederst, og deretter velge medlemmer fra velgeren Brukere i gruppen, som søker på tvers av alle brukere i organisasjonen. Når du har valgt alle brukerne, kan du klikke + Legg til ny brukergruppe.
Medlemmer kan legges til eller fjernes når som helst. Å legge til et medlem gir vedkommende innsyn i alle avtaler som allerede er koblet til gruppen; å fjerne et medlem fjerner disse avtalene fra vedkommendes kalendervisning, men avlyser ikke selve avtalene.
Slette en brukergruppe
Å slette en gruppe sletter ikke avtalene som er koblet til den. Eksisterende avtaler beholdes, men gruppen er ikke lenger en gyldig målgruppe for nye avtaler.
Var denne artikkelen nyttig?
Så bra!
Takk for din tilbakemelding
Beklager at vi ikke kunne være mer til hjelp
Takk for din tilbakemelding
Tilbakemeldingen er sendt inn
Vi setter pris på tilbakemeldingen din og vil prøve å rette på artikkelen